Când au ăştia timp?!

Cum stau eu toată ziua călare pe tv/radio/net, văd toată ziua-bună ziua nişte personaje. Eh, personajele astea apar non-stop, orice s-ar discuta, oriunde s-ar discuta. Astăzi, despre Lia Olguţa Vasilescu.

Care e peste tot. Tot timpul. Cum mai fac profesorii o grevă, cum se mai înfurie nu ştiu care sindicalişti, cum mai face Andronescu vreo schimbare în programă, e acolo. Sufletu’ emisiunii. Cu păreri bine fundamentate despre absolut orice. Da’ trecem peste…

Întrebare întrebătoare din partea unui om care are de-a face zilnic cu traficul din Bucureşti: când dracului are timp???? Oare cu ce ajunge de la Parlament până în Băneasa, de exemplu?

Că vreau şi eu.

10 thoughts on “Când au ăştia timp?!

 1. Etete, te-ai legat şi tu de Lia Olguţa! Nu ştii că ea e Wonder Woman? Şi, în plus are şi centura neagră la karate… deci dacă se pune unul în calea ei… îşi face singură drum 🙂
  În concluzie… apucă-te de karate!

 2. Zau, ai inteles gresit 🙄
  M-am intrebat si eu – ca o nevinovata ce sunt – cum face ea sa ajunga la toate emisiunile prin intermediul carora emite pareri atat de bine fundamentate despre orice.

  P.S.: Cum dracului sa NU te iei de ea?????

 3. de ce crezi ca de la un timp ma uit mai mult pe NG, D sau AP? Ca nu mai suport sa vad atatea minti luminate (reporteri si “specialisti”) care isi dau cu parerea in orice (daca o musca a lovit un elefant ce s-a intamplat, ce se poate face, de ce nu s-a facut nimic, si aceleasi intrebari si aceleasi personaje discuta si pe tema razboiului si pe tema industriei textile si pe tema cutremurelor si pe tema…..).
  Ma simt stresata ca nu pot fi asa de desteapta ca ei! Sau mai bine spus imi aduc aminte de vremea copilariei mele, cand stateam cu tata la discutii filozofice pe tema “dar de ce?”! Si abia acum realizez cat de enervanta eram!
  Revenind la subiect, mai bine schimbi programul, dar nu pe unul romanesc!

 4. despre cat si ce ar trebui sa invatam de la cele pe care le consideram inferioare noua, dar ne sunt cu mult superioare – despre animale, de exemplu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s