Skip to content

colanţii, această crimă

Tuesday, 30th April 2013

cine e vizat de articolul ăsta n-o să-l priceapă, oricum.

cu cât curg şuncile mai în tsunami-uri, cu atât predispoziţia spre colanţi e mai mare şi mai înfiorătoare. şi nu mai pot să merg pe stradă şi văd diverse madame umblând aproape-n chiloţi. deşi chiloţii ar fi mai cinstiţi în contextul ăsta.

înţeleg că ţi-e cald, înţeleg că ai slăbit doo kile şi ţi se pare că eşti candice swanepoel + charlize theron = love, înţeleg că ai lucruri de demonstrat şi de arătat. dar colanţii au această damnabilă proprietate de a fi mulaţi şi, în unele cazuri, aproape transparenţi. ciudăţenia  mare e că, dacă vreau să văd vulve, mă uit la filme porno, nu ies pe stradă.

şi n-arată okay nici dacă tragi o fustă peste. sau, mai rău, pantaloni mai scurţi decât colanţii. şi în nici un caz cu balerini, care sunt în stare să transforme cele mai mişto glezne din lume în butuci.

singurul context în care colanţii ar trebui să existe e sportul. bine, recunosc, am o simpatie foarte specială faţă de oamenii pe care-i văd ori pe stradă, alergând şi ocolind pietoni neatenţi, ori la sală, trăgând de ei ca disperaţii. (gata, ştiu: de fapt, eu mă duc la sală ca să am o scuză suficient de bună ca să port colanţi. hă.)

ăia şapte ani de ghinion care vin după ce-ai spart oglinda sunt colanţii proaspăt cumpăraţi. zău de nu.

Advertisements
3 Comments
  1. Tuesday, 30th April 2013 3:09 PM

    Ce ne facem însă cu acea minoritate de purtătoare de sex feminin care chiar arată bine în colanți? Nu vrei să vezi vulve? Ciudato!

  2. Tuesday, 30th April 2013 11:20 PM

    minoritatea aia e inclusă, iese la alergat.

Trackbacks

  1. Când moda violează sau lucrurile pe care nu le suport - Ade Jelescu -

Comments are closed.