iar cu listă

  1. am ajuns în stadiul în care mă iau cu treabă şi uit că vreau să ies să văd lume la faţă. când bula asta va exploda, se va demonstra că, de fapt, era o bombă nucleară. 
  2. aş vrea, dacă se poate, să pot umbla liniştită-n pantaloni scurţi pe stradă. de alergat nu vorbesc, se întorc capetele de parc-ai fi un soi de extraterestru bolnav la cap. “fata, am luat ceva de la mec, nu vrei?”. q.e.d.
  3. nu mai pot să fac jocuri de cuvinte. cică de la oboseală. e ciudat să rămâi fără un hobby.
  4. tot vreau să scriu despre bac şi nu pot. nu iese, iar dacă iese, e cu “arabescuri de informaţie”. esenţialul e că, la mine-n cap, a) andronescu tre’ să vină la ministerul educaţiei pe-un cal alb, m-aşteptam s-o facă mai devreme şi b) elevul român e la fel de analfabet ca şi-acum cinci sau zece ani, atâta doar că e mai puţin dispus să fie onest şi să-nveţe. şi e normal să fie aşa, din moment ce orice informaţie e la o căutare pe google distanţă, iar materia e absurdă şi structurată prost. în fine, sper să reuşesc totuşi să pun cap la cap ideile, ar fi păcat de aşa o părere documentată.
  5. voiam să mai zic ceva, nu mai ştiu ce.
  6. a, da. “tu să nu dai la facultatea la care am dat eu, că nu faci nimic cu ea” – refrenul oricărui absolvent, cu puţine excepţii. cea mai mare prostie pe care o poţi spune. un punct de vedere pertinent putem s-avem şi noi? că oricine ştie că facultatea e ca să fie făcută şi-atât. azi a scris cineva pe twitter (nu mai ştiu cine) că cele mai cerute job-uri din momentul ăsta nu existau acum cinci ani. omul e-o fiinţă foarte adaptabilă, păcat că sistemele pe care şi le-a creat nu-s.
  7. idem 5. 
  8. blogul ăsta o să ajungă oracol, la cum arată ultimele articole. mă rog, mult spus articole. “postare” e-un cuvânt hidos, a propos.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s