let’s do the waking up

Corfu, 2008

după apusul ăsta au urmat patru ore de somn pe mare. şi, la un moment dat, m-am şi trezit. la vremea respectivă, n-am ştiut că ceea ce mi se-ntâmpla în faţa ochilor era o ‘mneţuşcă, mi s-a părut că-i mai degrabă ilustrarea unei melodii care-mi place teribil. (fie vorba-ntre noi, mi se pare că norah jones mai are de văzut nişte răsărituri.)

de-atunci a mai trecut nişte vreme. acum, dacă e să mă-ntrebaţi, aş zice că toate drumurile duc în grecia şi doar vin din roma. ironiile-s, câteodată, de-o drăguţenie inimaginabilă.

într-adevăr, soarele ăla care avea să devină al naibii de nervos a fost cel mai mişto “hai, ancă, trezeşte-te!” pe care mi-l aduc aminte. pentru că, din toată dimineaţa aia, nu mai ţin minte nimic. nici măcar dacă poza asta-i făcută de mine.

hugh laurie – live at cheltenlham jazz festival

(da, e înregistrarea concertului susţinut de hugh laurie ieri seară. e-ntr-un fel; englezii au un verb foarte potrivit pentru ce vreau eu să zic: I simply enjoyed it.
la momentul la care scriu eu, mai sunt şase zile în care puteţi să ascultaţi concertul. strategia bbc-ului e excelentă, dar le-aş ura, cu tot cu respect britanic, nişte fuck-off.)

p.s.: şi cu asta, sper să m-apuc iar de scris, dacă scap vie din mai, care-i o lună dusă cu capu’ sistematic, din câte văd. şi să-mi iau într-o zi aparatul cu mine întru hoinăreală.

2 thoughts on “let’s do the waking up

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s