Skip to content

De iarnă

Thursday, 26th November 2009

E 13:26 când dau click pe add new din meniul posts al lui wordpress. Îmi permit suprema aroganţă de asta în pat şi de a butona un laptop în timp ce alţii sunt ba pe la cursuri, ba pe la muncă, ba alergând prin oraş. Şapte zile libere pentru care probabil că n-am să mai am un weekend sănătos, de două zile, vreo câteva luni de-acum înainte.

Deja îmi formasem nişte reflexe robotice, pe la şase-şapte dimineaţa mă trezeam, aruncam un ochi de sub pătură, apoi cortina cădea la loc. Câteva luni ca să capăt reflexul şi o singură noapte de marţi ca să se ducă dracu’. Viaţă sănătoasă de huhurez. Sau de om liber, cum vreţi.

E un soare aşa de frumos afară… Pe cuvânt că nu-mi vine să fac altceva decât să mă duc şi să mă întind undeva, pe o bucată de pământ cu iarbă. N-a mai fost de mult vară. Nu mi-a mai intrat de mult soarele în ochi la şapte dimineaţa. Deh, om al nopţii şi-al verii.

Mai tre’ să vină Crăciunul şi să treacă Revelionul. N-am nici cea mai mică idee de ce-am să fac de Revelion, da’ ştiu ce n-am să fac. Şi mi se pare mai drăguţ să ştii ce nu vrei. Las’ c-o să vină vara iarăşi.

Mike Oldfield – Argiers

Advertisements
2 Comments
  1. ioana permalink
    Sunday, 29th November 2009 9:43 PM

    ;;). O sa ai WE sanatoase de doua zile. recuperam in sapt in care ceilalti iau vacanta=)). Noi luam pe 17:D.

  2. Sunday, 29th November 2009 10:30 PM

    ia, să-l văd eu p-ăla care se duce.

Comments are closed.