Zi de iunie

Faci ochi pe la sapte jumatate, dar te intorci pe partea cealalta. Dormi, dormi, dormi, constient fiind ca stai cu gatul stramb si ca n-o te poti misca toata ziua. Auzi, la un moment dat, si cum ploua. Hehe, azi aveai un training la care urma sa stai – extrem de pitoresc – cu fundul pe patura proprie si persoanala adusa de acasa. Ceea ce tot e bine, ca ti-ai adus aminte sa-ti cauti patura.

Desi auzi alertele de la laptop cum suna, nu te-nduri de nimeni; “ce, ei se-ndura de mine?” Raspuns corect, nu. Si-atunci? Da, ar fi o solutie sa iti inchizi laptopul atunci cand te culci, dar tehnologia, ‘tu-i mama ei, te-a acaparat. Si oricum mai asculti muzica inainte sa pui geana pe geana…

Te scoli din pat, intr-un final. Iei un pic la rasfoit, la ultima tigara din ultimul pachet, National Geographic Traveler. Volumul II, pe 2009. Care-i una dintre cele mai misto reviste de calatorii din cate s-au vazut (si s-au vazut, slava Domnului). Or fi reportajele alea traduse in mare parte din editia in engleza, dar sunt dementiale. Revista asta poate fi folosita, cu un pic de adaptare, ca un ghid turistic. Deci si-a atins scopul. Deci felicitari!

Iar cand tocmai voiai sa termini paragraful anterior, Firefox-ul crahshuie original. Mai scrisesesi un paragraf, dar pentru ca anterior iti piase netul, nu s-a salvat. The internet, the joy. Si nici diacriticele nu-ti merg, sa fie tacamul complet. Now THIS is the joy!

Hai cu pizza aia mai repede, ca se poate!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s