Nimic, nimic, dar absolut nimic

Cam asta am făcut în ultimele zile. N-am mai luat metroul greşit, nu mi-am dat cu uşile peste unghiile ojate de la picioare, mi-am găsit toate lucrurile prin casă, n-am mai băut cafea sau RedBull de trei zile (!!!), nimeni nu m-a mai lăsat să aştept, toată lumea a predat toate materialele… Vorba Mariei, o plictiseală totală.

Am constatat zilele trecute că am un chef inimaginabil de făcut poze. Mă apucă din an în Paşte, de obicei când plec în afara ţării şi am ce să pozez. Nu-i nimic, o să încerc să îmi fac timp să ies. Chit că filmele vor rămâne nedevelopate luni de zile…

###

Majoritatea ştiristelor ar trebui trimisă la un curs de aviaţie. Că de fiecare dată când se întâmplă ceva, te uiţi la ştiri şi vezi paranoia; invariabil, este sunat Sorin Stoicescu. Ah, sau Lucian Mândruţă, cel mai mare aviator şi cunoscător al fenomenului în viaţă.

###

Nu ştiu dacă am mai zis, dar mă enervează foarte rău persoanele care intră într-o încăpere şi nu salută. Ba chiar încep direct cu “auzi, ai făcut nu-ştiu-ce?”, după ce nu ai vorbit cu ei o zi întreagă.

Bine zicea o prietenă; codul bunelor maniere ar trebui citit mai des.

2 thoughts on “Nimic, nimic, dar absolut nimic

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s