Despre nişte reguli elementare

Astăzi, vorbim despre messenger. Unealtă păcătoasă a diavolului, care a dat, dă şi va continua să dea dependenţă utilizatorilor înrăiţi, e printre cele mai dificil de clasat în nişte reguli de bun-simţ, tocmai pentru că fiecare şi le face pe ale lui. Ei, uite, azi eu le fac pe ale mele, că m-au enervat nişte unii.

1. Uită-te la status. Că s-ar putea să fiu plecată. Sau să dorm. Sau să am treabă. Măcar să ştii.

2. Eu nu am nimic cu oamenii care stau pe invisible, pentru că îi înţeleg perfect. Cu toate că, în zilele noastre, nici invisible nu mai poţi să stai liniştit, că se mai găseşte câte un Gogu să-ţi zică “TEEEEE VĂĂĂĂĂD!” – riscurile meseriei şi avântul tehnologic. Şi totuşi, dacă nu-s vizibilă ochilor tăi de vultur înseamnă ori că într-adevăr am ceva de făcut, ori n-am chef de vorbă şi stau şi pândesc pe cineva cu care am ceva de discutat, ori chiar sunt offline. Şi-atunci nu mai e cazul să te înfoi atâta.

3. Se urmează cu sfinţenie primele două reguli, ca să se rezolve toate problemele.

4. Dacă într-adevăr îţi arde buza după ceva, atunci spune, că nu-i nici o problemă şi rzolvăm. Dar vorbeşte!!!

Am fost, sunt şi probabil că voi continua să fiu o mare utilizatoare de messenger, din simplul fapt că e mai eficient (şi aici mă refer la raportul calitate – preţ) decât telefonul mobil. Şi probabil că au fost vremuri când nici eu nu am respectat regulile astea; asta e singura dată când recunosc, deci profitaţi de situaţie. Însă vă spun sincer că îmi doresc să-l fi putut dezinstala fără nici cea mai mică strângere de suflet, tocmai pentru că – se pare – numai eu funcţionez după regulile de mai sus. Yaaahoooooo! (şi GTalk, şi ICQ, şi Windows Live Messenger, şi câte-or mai fi).

6 thoughts on “Despre nişte reguli elementare

  1. Atata vreme cat faci tu regulile, tu tre sa le respecti, indiferent ce fac ceilalti. Pentru cei obraznici, exista si IGNORE in lista! Si sa vezi ce linistita ai sa stai dupa!
    Succes!!!

  2. DA!!! In ceea ce te priveste pe tine, TU faci regulile! Numai tu poti sa-i indepartezi pe nesimtiti si sa-i apropii pe cei buni! Daca sunt nesimtiti, nu le va pasa ca te deranjeaza, asa ca nu vor face nimic ca sa nu o mai faca!

  3. De acord la chestia cu Gogu. Foaaaarte enervant. O tipa si-a descarcat dracie dintr-aia de programel cu care vede ea ce fac aia din lista ei. “Auzi”, imi zice, “da’ eu nu sunt cumva la permanently offline?”. Acu’, programelu’ era bun, da’ pe unde mai scoti camasa? “Aaaa…pai, sa vezi, te-am trecut din greseala…bla bla” abureli. Al dracului programel violator de intimitate!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s