Dimineaţa

Constat pe zi ce trece că mi-e extrem, extrem de greu să mă trezesc de dimineaţă. Oricât de devreme m-aş culca, oricât de întuneric şi de linişte ar fi în cameră, oricât de insistentă ar fi alarma, nu pot. Pur şi simplu nu pot.

Şi aici nu se aplică povestea aceea cu “dacă vrei, poţi”. Pentru eu chiar vreau. Da’ nu-mi iese figura!

Şi în loc să mă trezesc la şapte şi să plec pe unde am treabă, eu mă trezesc la zece şi scot câinele la plimbare, după care mă mai bag în pat “cinci minute” şi mă trezesc la 11 juma’. Not good!

O alarmă care să funcţioneze ştiţi? 🙂

11 thoughts on “Dimineaţa

 1. DA!!!!
  un ceas desteptator, clasic, pus intr-o oala aflata de cel putin 10 m de personajul in cauza! Ansamblul se pune pe jos ca sa nu poata fi rasturnat de perna care zboara!
  Sistemul functioneaza 100%
  daca nu reuseste el, in sine, desi putine sanse, reusesc vecinii!!!!

 2. Doamna Mama are dreptate! Clasicul nu moare niciodată! La mine merge aproape de fiecare dată (bine, recunosc, fără oală). Deşi mi s-a mai întâmplat să mă scol, să mă duc la el, să-i dau un pumn şi să mă întorc în pat, reluându-mi visul… Dar ca rezervă îl mai am şi pe vecinul de sus care trage apa în fiecare dimineaţă la şapte fix… şi uneori strănută…

 3. Vorbind serios, chiar zilele trecute imi povestea o colega de ceva ceas din asta misto care incepe sa zboare si tzopaie prin camera si tot felu’. Ma si imaginez la 6 jumate facand “gimnastica de dimineata” in incercarea de a opri dracenia :)))

 4. Ah, asa fac si io. Pun telefonul sa sune la 8:45 in alta camera si il aud, ma duc dupa el..il inchid, ma intorc in pat si ma trezesc la 10:30.
  Fara ceas ma trezesc la 9 si trezita raman. xD

 5. Imi place ideea cu ceasul care topaie! Dati-mi si mie sursa, va rog! Macar asa, am sa imi accept calificativul de “sadica”!
  Daca intr-o zi iti vei muta dormitorul langa baie, asa cum il am eu, sigur vei auzi TOT ce face vecinul la el, crezand ca e in cea mai mare intimitate!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s