Momente (fără schiţe)

Sunt momente în care mă apucă. În ultima vreme, sunt din ce în ce mai dese. Dovada – acest blog şi mutarea la WordPress, counterul proaspăt apărut în sidebar (mi-e dor de analytics) şi noul, minunatul Twitter. Al cărui link încă nu vi-l dau până când nu mă prind eu cum stă treaba pe acolo. Am momente în care mă apucă avântul tehnologic. Da’ mă apucă, nu glumă!

Mai sunt momente în care simt că-mi fuge pământul de sub picioare. Literalmente. În ultima vreme, au început să se pună nişte frânturi cap la cap, iar imaginea nu e tocmai cea care voiam eu să fie. Ok, nu întotdeauna iese cum îţi doreşti; am aflat asta. Dar de aici să ajungi să îţi pui nişte întrebări dureros de serioase despre oamenii cu care stai nişte ore în fiecare zi şi – până la urmă – şi despre tine şi abilităţile tale de a detecta diverse probleme… e mult. E foarte mult; atât de mult, încât nici eu nu pot să cuprind cu totul situaţia. Devine şi mai greu atunci când nu ştii exact ce să faci, cum să reacţionezi – şi îţi dai seama că stai într-un scaun teribil de incomod, holbându-te la un film foarte prost la care, e adevărat, n-ai plătit bilet, dar care se întâmplă să fie fix viaţa ta.

Momente în care vezi oameni fericiţi şi momente în care nu mai vezi acei oameni. Momente în care ştii şi simţi că ai prins ritmul şi măsura, şi momente în care dispare orice urmă de sunet. Momente în care vodka-cola e cea mai bună soluţie şi momente în care îţi vine să te juri că nu mai bei altceva în afară de apă plată cu lămâie toată viaţa ta. Momente cu oameni, momente fără oameni. În cerc. În acelaşi cerc.

Fleet Foxes – White Winter Hymnal/Fleet Foxes [2008]

5 thoughts on “Momente (fără schiţe)

  1. Imi pare rau ca trebuie sa-ti dau o veste proasta, dar abilitatea de a realiza pe ce lume traiesti se va imbunatati pe masura trecerii timpului. Dintr-un singur motiv – te vei antrena in fiecare zi pentru a te putea adapta!
    eu mi-am ales un pietroi pe care ma asez ori de cate ori mi se intampla sa fiu depasita de viteza in care se desfasoara evenimentele. Si contemplu ceea ce se petrece, chiar daca acel ceva e viata mea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s