Aham

Ieri, nicăieri altundeva decât în 69, cu Teo, stând de vorbe despre, printre altele, cum să te laşi de fumat. Stăteam lângă o tanti pe care se vedea lipsa de ocupaţie. Şi ghiciţi ce face?… Se bagă în discuţie şi-mi recomandă plasturii Nicorette. Că nuştiucine al lu’ nuştiucare aşa s-a lăsat. Şi că sunt buni. Şi că să încerc. Şi că fumatul e naşpa.

Nu ştiu dacă am mai scris despre asta, dar urăsc cu patimă oamenii care se bagă în vorbă. Fără ca cineva să îi fi băgat în seamă, fără ca cineva să le fi cerut părerea.
Mai sunt cei care îşi bagă nasul în hârtiile tale. Făceam azi o cerere şi vine cineva şi se uită peste umărul meu, să vadă ce scriam eu acolo. Noroc că am un scris indescifrabil şi s-a lăsat după ce a citit “cerere”.
Mă mai apucă, din când în când, întinsul tutoror hârtiilor pe unde apuc. Şi mereu se găseşte unu’ fără treabă să citească el hârtiile. AAAAAAAAAAAAAAAA!
Despre cititul în telefon îmi aduc aminte sigur că am scris. Despre cititul în monitor la fel.
Dar eu nu mă pot abţine să mă enervez când îi văd că nu se lasă de sportul ăsta.

Pe bune, cât de greu să fie să te abţii? Eu merg pe princpiul că, dacă nu cer sfatul, nici nu vreau să îl primesc. Şi chiar nu mă interesează ce şi cum a făcut Icsulescu. E treaba lui, e problema lui, la fel cum e treaba mea, la fel cum e problema mea.
Acum să nu se înţeleagă că mă deranjează fenomenul pe blog. Până la urmă, ăsta e şi scopul. Însă mă dearnajează cumplit în troleu. Sau în metrou, sau în tramvai. Sau atunci când mi se dau sfaturi doar ca să se ştie respectivul acoperit, să poată să vină şi să îmi spună “Ţi-am zis eu!…”. Şi să mă poată culpabiliza, că deh!, unii au minte, iar alţii n-are.

2 thoughts on “Aham

 1. :))
  E prima oara cand comentez, nu stiu daca o sa fie ultima.
  I know i was that person (care s-a uitat peste umarul tau)
  Well, nu ma scuz ca nu am de ce.
  Dar ar trebui sa fii mai putin.. irascibila. Nu doar cu faza aia. Nu a fost nimic grav. Cu orice alta faza. Adica, iei totul mult prea… nu stiu, de parca ce fac toti e ca sa te enerveze me tine. My advice : calmeaza-te, respira, incearca sa vezi viata mai.. colorata si o sa fii mai ok (mda, si acum pot sa bagi ceva de genul ca nu esti nicicium, ca ti-e bine asa cum esti)
  Ok, atata timp cat esti mereu vesela si zambitoare :>
  Sper sa nu o iei ca pe un repros, doar ca , crede-ma, viata ta nu e cea mai nasoala din toate, 69nu e cel mai infect mijloc de transport, eu nu sunt cea mai enervanta persoana in viata, etc.
  Sper sa nu-mi porti pica dupa asta (desi deja imi cam porti :)) )
  Good luck in continuare, iti ador blog-ul

 2. Vorba ta, mie mi-e bine asa. Deocamdata, maine nu stiu ce o sa fie.
  Nu, nu am cea mai infecta viata din lume. Se poate si mai rau. Si stiu asta pentru ca a fost mai rau. Acum am norocul sa fie bine.
  Nu port pica nimanui, tu nu faci exceptie, doar ca din cand in cand, dupa ce niste infecte de secretare te dau afara din birou, obosesti sa le zambesti tuturor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s