Fumigene

Nu cred că greşesc atunci când spun că-Kent 8 sunt printre cele mai populare ţigări. Ok, recunosc, sunt şi fumabile. Nu neapărat mai fumabile decât Kenturile lungi, dar mai slabe. Şi, deci, mai sănătoase. Hahahaha!
Martorii relatează că – vezi, Doamne! – fac ca un furnal. Adică se umple încăperea de fum. Numai cu Kent 8 se reuşeşte acest efect. Fumigenele naibii!…

Şi o poză găsită din întâmplare prin computer. E de vara trecută, de când am fost prin Europa. Mai precis, din Veneţia. Nu mai ştiu însă unde în Veneţia e făcută.


Mandalay – Kissing the Day/Solace [2001]

21 thoughts on “Fumigene

 1. Dar nu vreau sa ma las de fumat. Nu zic ca nu ma sinucid, nu zic ca e sanataos, nu sfatuiesc pe nimeni sa se apuce.
  Dar inca nu m-am dat capul de pragul de sus ca sa pot renunta la placerea asta. Pentru ca fumez ca-m place mirosul si-mi place senzatia.
  Ziceam ca nu o sa scriu despre asta…

 2. Nush ce sa zic.. cel mai bine ar fi sa nu fie nevoie sa asteptam sa dam cu capul de pragul de sus ca sa incetam sa mai facem ceva, dar in fine, nu ma bag in deciziile altora 🙂

 3. I-am zis unui amic ca o sa fumez Kent 8 pana la moarte. Ca o sa ma aprovizionez daca vine cineva cu ideea stralucita sa-l scoata de pe piata. Si el mi-a raspuns sardonic ca n-o sa ma bucur de placerea asta pentru mult timp. Ei, da, si? O s-o mierlesc. ca mine au fost si vor fi destui.De la fumat? Posibil. Din ceva o sa mi se traga mie, daca ma las de fumat, probabil destinul se va simti tulburat si ma va storsi vreo masina (ewww…). Asa ca mai bine mor stiind ca am facut ce-mi place.

 4. Phoenix, şi pe mine m-a băgat în ceaţă cel care a crezut că m-am referit la iubita lui. Deci… mi s-a părut necesar.

  Flavia, ştiam eu că în tine găsesc un susţinător de nădejde. O să sune ca o propunere romantică, dar nu vrei să o mierlim împreună? 😛

 5. Nu cred ca as putea… pentru ca ar insemna sa renunt la tovarasi… sau sa le bag tigarile pe gat…
  Da, mi-am ales prietenii cu grija… toti ce apropiati fumeaza in draci :))

 6. Adevaru e ca in clasa a 9-a prima discutie cu un coleg a sunat cam asa:
  -Salut
  -Salut
  -Cum te cheama?
  -Eugen
  -Fumezi?
  -Nu, da am tigari la mine daca vrei

  Si am stat cu el in banca 2 ani de zile… pana a aparut prima duduie care m-a vrut (ca coleg zic) si l-am parasit fara sa ma gandesc de doua ori :))

 7. imi cer mii de scuze cititorilor acestui blog, cat si posesoarei lui! MII DE SCUZE, SI SPER SA FIE PENTRU ULTIMA OARA! Nu vreau sa rezolv aici o problema pe care Anca a gestionat-o pana acum chiar bine.
  Dupa tot schimbul asta de mesaje care s-a purtat aici, pe diverse teme, ma simt datoare sa fac cunoscut tuturor ca nu e chiar singura pe lume, ca sunt langa ea orice s-ar intampla sau ar face! Am de facut niste comentarii si le-am facut la mine pe blog, unde va invit, daca vreti sa cititi punctul meu de vedere.

 8. Stai draga linistita, stii prea bine ca pe mine ma doare undeva de ce crede lumea.
  Nu am zis nici un moment ca as fi singura, pentru ca nu sunt, iar cometariul tau e cea mai buna dovada 😀
  Btw, daca vreti sa cititi, e prima la blogroll.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s