Somn de somn

Mi-e somn, mi-e somn rău de tot. De fapt, cu cât dorm mai mult, cu atăt îmi e şi mai somn. Mister pe care nu l-am dezlegat încă şi pentru care îmi doresc să mai fi avut timp.
Urmează un ianuarie de coşmar, o lună cu muuuulte treburi şi cu multe cursuri (de ce s-au nimerit aşa, nici eu nu ştiu).

Şi să vă povestesc de cartea pe care trebuia eu să o fi terminat de citit? Ok. “Categorii”. De Aristotel. Fără alte comentarii, că mi se face silă deja.

Să vă zic ce am citit eu? “Lolita”. Şi “Incest”, care e încă în curs de lecturare.

Mă duc să mă mai întind un pic în pat, până nu îmi pică ochii în gură.

4 thoughts on “Somn de somn

  1. Sa-ti spun drep, pe “Lolita” asta mi-au venit dracii si n-am terminat-o. Da-i una, doua, nimfeta in sus, nimfeta in jos, nimfeta pe mine, nimfeta sub mine. In fine, nu stiu, am abandonat, desi ma gandesc sa reiau. De “Incest” nu stiu nimic, dar suna bine (stiu, st perversa). Cat despre Aristotel, scumpa mea, de ce etate dispui??

  2. Nimfeta e nimfetă. Drept să-ţi spun, am citit cartea nu pentru povestea în sine, deşi ăsta era motivul iniţial, cât pentru scriitura lui Nabokov, care mi s-a părut – cum ar spune un veritabil profesor de română – demenţială.
    “Incest” are o oarecare doză de perversitate. Şi e foarte mişto.

    La Aristotel nu contează etatea de care dispui, ci gradul de sănătate mintală. Care – sănătatea mintală – la mine nu există.
    Acu’ să nu crezi că m-am apucat din bunăvoinţa mea. Da’ cică trebuie. :((

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s