Tocmai ajung un robot

Este unu şi jumătate, iar eu mai am trei tone de lucru pentru mâine. Nu ştiu când o să le fac pe toate.
Pe messenger, o prietenă îmi spunea – la ora 12:15 – că se ducea să gătească roşii umplute cu orez (îmi amintesc bine?) pentru o acţiune.
Tot cu ea stăteam de vorbă şi constatam, scărpinându-ne în cap, cât de mult contează un gest şi cât de mult timp îţi ia să-l faci.
Da, pentru că dacă suneteţi într-o situaţie în genul căreia mă aflu eu, îţi ia mult timp să-i scoţi limba, făcând pe emoticoonul ăla 😛 – cică semăn foarte bine cu el! – acelei persoane care e mereu lângă tine, să te ajute când nu se mai termină deadlineurile.

Nu mai suport, mai am un pic şi explodez. Toată lumea m-a întrebat ce s-a înrâmplat şi mi-a spus că o să se rezolve, orice ar fi. Asta pentru că mie mi se vede orice – dar orice – pe faţă.

A fost mai bine la tura a doua de scris în franceză pe computer. Nu am urmat niciunul din sfaturile pe care dragii de băieţi mi le-au dat la postul anterior.
Mâine (adică azi), o să mă duc să mă plimb. Sau poate la Cafepedia. Sau poate la Cărtureşti, sau la Eminescu…
Sau poate o să dorm.

Asta o să fac acum, o să mă duc să mă culc, poate îmi mai trec cearcănele adânci pe care le-am căpătat în cele două săptămâni de dormit ca dracu’ noaptea, din cauze mai mult decât necunoscute.

La dracu’ cu somnul meu, mai am de lucru. Of!

Morcheeba – Slow Down/Charango [2002]

16 thoughts on “Tocmai ajung un robot

 1. Asta se intampla daca n-ai lucruri mai bune de facut in afara de scoala…
  Bucura-te de viata, fumeaza, bea, iubeste (fizic vorbind, evident) si ai sa vezi cum o sa dormi fara sa te gandesti la prosteli in franceza

 2. Mai DeBlog mai, vorbim de/cu o adolescenta de… cat? 15 ani? 16 ani? Cat as fi eu de cinic, da’ parca tigara si… hmmm… iubirea le-as mai amana un an-doi, acolo… daca se poate.

 3. Popescule, lasa-l, stie el ce stie…

  Deblog, maica, as iubi si n-am pe cine, as bea un vin fiert, da’ n-am cu cine.
  Cunosti sentimentul, da?

 4. MAi Cetaţene, eu sunt puţin mai mare decât ea, deci sunt la curent cu ce se practică în cadrul generaţiei noastre…

  Plus că de fumat tutun, fumează. Dar mai sunt nişte lucruri mişto de fumat pe lumea asta

  Anca nu mă refeream la iubire ca sentiment că aia e stupidă şi destul de nocivă, ci la iubire din punct de vedere fizic. Crede-mă că sunt doritori

 5. Acu’ fara interpretari, da’ io-s deschisa la colaborari!

  Andrei, stiu ca trebuie sa te trag de limba, dar n-ai vrea sa ma scutesti, totusi, de efort?…
  Just asking, of course.

 6. Sa-i ia dracu p-astia de la blogger. Revenind, eu sunt mai batut in cap de felul meu, asadar ce ar trebui sa fac ca sa te scutesc de efort?

 7. Spuneai mai inainte ca sunt doritori.

  Te intrebam daca tu cunosti personal vreunul.

  P.S.: Scuze pt incoerenta, dar am niste dureuri de picioare si de cap de-mi vine sa ma sinucid. Party-ul de aseara e de vina. 😉

 8. Pai e problema ta sa-i gasesti, sau ma rog… sa ii faci sa te gaseasca. Hai ca esti femeie, nu trebuie sa te invat eu chiar tot…

 9. Mi s-a intamplat sa primesc comentarii la articole scrise de doua luni, iar eu sa vad acel dupa comentariu la 2 – 3 saptamani dupa ce a fost publicat.
  Si cum mi-am facut un obicei din a raspunde la comentarii, mi se pare normal sa aplic metoda asta, in asa fel incat sa le vad la timp. O sa mai umblu pe la setari, ca am doua – trei persoane pe care vreau sa le scot de sub moderarae oricum.

  Remarca ta m-a facut sa cred ca ai ceva cunostinte din anturajul meu.
  Ca oricum am constatat ca toata lumea se stie cu toata luumea, e partea a doua. Dar nu mai conteaza.
  Din puctul asta de vedere, poti sa stai calm.

 10. Nu te cunosc s nu cunosc pe nimeni din aturajul tau. Insa daca mi-ai spune in ce liceu si in ce clasa inveti se rezolva (vai cat pot sa sufar de mine:))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s