Virgină la 30 de ani

Azi, în timp ce îmi suflam nasul a suta mia oară, dau peste garbo.ro. Un portal dedicat femeilor (ce-mi place asta!). Şi ce zic eu să mă uit să vă d ce inepţii mai găsesc.
Întotdeauna am găsit site-urile astea dedicate femeilor extrem ,dar extrem de amuzante. Pentru că se adună tot soiul de frustrate cu calculator.
Şi dau peste asta. Greu mai găseşti virgine azi, d-apăi d-astea la 30 de ani. Ok, zic, să citesc, dacă tot am ajuns aici.
Dilema: “CristinaX: Am visat dintotdeauna sa fiu mireasa virgina si sa ma pot casatori la manastire. dar iata ca anul acesta am facut 30 de ani si tot nemaritata am ramas. momentan am o relatie de 2 luni si nu stiu ce sa fac. sa imi indeplinesc visul, sa fac sex cu el? si dc fac sex sa ii spun ca sunt virgina sau o sa ma considere ciudata???? :((( “

Ok. Avem dejatrei probleme. Prima – cam ce educaţie trebuie să fi primit fata asta acasă, ca la 30 viseze să se mărite virgină la mânăstire? A doua problemă – respectivul oricum îşi va da seama că e virgină. Cam ce “relaţie” de două luni e asta?!

Şi mai halucinante sunt comentariile, pe care vi le las întru delectarea proprie. Sunt aduse argumente de genul “Dumnezeu te iubeşte”, “Felicitări că ai rezistat”, “El TREBUIE să fie mândru de tine”. Mare e grădina lui Dumnezeu şi mulţi au sărit gardul!

E secolul 21. Anul 2008. Cum intri în UE, pe stânga. Pe Internet, zic.
Încă mai există femei care, la 30 de ani – vârsta la care, în teorie, o femeie este coaptă, ajunsă la deplina maturitate – se întreabă dacă nu cumva trebuie să facă sex cu partenerul.

Mă întreb daca fata asta – nu pot să-i spun femeie – a fost adusă de barză. Ce tabu trebuie să fi fost sexul pentru părinţii ei?!

1. Cam ce relaţie să ai cu un bărbat fără măcar un pic de atracţie sexuală şi, pe cale de consecinţă, sex?
2. Voi vă daţi seama cam ce educaţie sexuală a primit fata asta?
3. Cam în ce hal de societate trăim, dacă se mai găsesc astfel de fete?
4. Ce bărbat e ăla care să stea într-o asemenea relaţie?!
5. Cât de stupid să fii să spui că el ar trebui să fie flatat sau, şi mai rău, că Dumnezeu apreciază?!?!?!
6. Fata chiar nu-şi dă seama că e nesănătos, până la urmă, să-ţi păstrezi virginitatea până la vârsta asta?

Incredibil. Să-ţi faci cruce cu limba în gură, şi mai multe nu.

Schiller – Ruhe (Langspielfassung)/Best Of Ambient Lounge [2005]

2 thoughts on “Virgină la 30 de ani

  1. sunt de parere ca nu conteaza varsta la care iti incepi viata sexuala, atata timp cat faci ceea ce simti. poate fi 15, 25, 35… nu conteaza. eu am 23 de ani si inca sunt virgina. nu mi-e rusine de asta, nu consider ca am o `problema` sau ca traiesc in alta epoca decat cea de acum. pur si simplu a fost alegerea mea. am avut motivele mele. nu cred ca tine de educatie, ci mai mult de gandirea fiecareia. poate unele au copilarit mai mult decat altele si nu se simt inca pregatite sa inceapa la 18-20 de ani, de exemplu(este si cazul meu). altele au un complex, poate, altele nu si-au gasit persoana potrivita sau altora, poate, doar le e teama de durerea de moment. ce stiu eu? fiecare are motivele ei. nu trebuie sa judeci, ci mai degraba sa accepti oamenii asa cum sunt. nu zic, sunt destule comentarii stupide la articolul de care ai mentionat, dar, in fond, a fi virgin la 30 de ani nu e o chestie pe care trebuie sa o judeci. tot in secolul 21, in care traim, ar trebui sa fim mai toleranti in gandire. ideile fixe (in cazul de fatza, cum ca nu esti normal daca n-ai facut sex la o anumita varsta)nu aduc nimic bun. eu pot sa inteleg o tipa care si-a inceput viata sexuala la 13 ani, pot sa inteleg un homosexual, sau pot intelege o virgina la 30 de ani in aceeasi masura. fiecare face asa cum simte. cine suntem noi sa judecam si sa dam verdicte?

  2. Desi comentariul e anonim, o sa fac o exceptie si o sa raspund, pentru ca e foarte bine argumentat.

    Ceea ce m-a frapat pe mine a fost tipul de educatie pe care l-a primit fata de care vorbim. Am mai scris eu pe tema asta si, cu toate astea, am ramas socata.
    Nu vorbim de 20 de ani, nu vorbim de 25. Vorbim de 30, varsta la care, in teorie, o femeie e coapta, matura si la care ea deja stie ce are de facut, daca pripcepi ce vreau sa spun.
    Alt lucru care m-a facut sa scriu a fost stupiditatea si lipsa de argumentare din comentarii. Mie, cel putin, nu mi se pare suficient sa spui ca Dumnezeu vrea asa sau invers. E aberant din toate punctele de vedere si da, judec argumentele. Atat si nimic mai mult.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s