Spune brânză!

Mă uitam zilele astea la… Mă uitam, zic, şi constatam cât de mult contează energia. Zâmbetul larg, atitudinea pozitivă, o vorbă nu neapărat blândă, dar spusă cu blândeţe şi bun-simţ…
A propos, bunul-simţ e vital. Şi scump la vedere.
Şi entuziasmul. Aici e diferenţa. Aici se vede într-adevăr dacă eşti plin de energie sau nu.

Câţi oameni care să zâmbească aţi văzut pe stradă? Sau, şi mai rău, să râdă? O fi de la griji, de la treburi, de la copii, de la soţ/soaţă… O fi.

Dar nimeni nu pare să vrea să încerce, măcar, să zâmbească. Şi zic aşa:

Când vă treziţi mâine dimineaţă, uitaţi-vă în oglindă. Uitaţi de ce e mai rău şi aduceţi-vă aminte că aveţi un scop pentru care vă treziţi de la nu-ştiu-ce ore. Zâmbiţi. Uite, că şi muşchii feţei s-au mai relaxat… Zâmbiţi încă o dată, cu gura până la urechi. Şi mai zâmbiţi o dată.

Deci se poate. Spune brânză! Asta pentru că vorbim româneşte. Dacă ţineţi neapărat, fie: say cheese!

P.S.: În ultima vreme, dau dovadă de o crasă incoerenţă. Nu ştiu de la ce mi se trage şi, sincer, nici n-aş vrea să ştiu.
Numai că august e pe sfârşite, vine toamna, cel mai urât anotimp din câte există, cel mai deprimant, cel mai trist, cel mai înşelător… Aşa mă veţi vedea (sau citi, mă rog) de acum înainte, asta dacă mi se trage de la toamnă. Şi tare mi-e că aşa e.

Nightmares On Wax – Damn/In A Space Outta Sound [2006]

12 thoughts on “Spune brânză!

  1. Toamna e frumos anotimp pentru ca acum in sfarsit .cluburile au si oameni in ele..(!!) Fira`ar ele de terase..Chestia cu motivele..uhmm pai si cu astia de mergem la birou..cum sa o scoatem la capat cu zambitul? Adicatelea bine…pot sa ma gandesc ca ma asteapta o cafea si ca secretara arata mai bine ca ieri ..dar asta merge de cateva ori ..apoi ..no fun!. Ehh eu zambesc oricum fara sa ma plang ca nu am motive..Weed!!:)) Evident ca nu 😛

  2. Nu ma plang ca nu am motiv sa zambesc, constatam doar ca unii nu mai au resurse sa zambeasca…
    Eu zambesc, doar mai am bancuri de auzit, prieteni de ascultat, ce naiba…

    O sa vreau sa iti vad zambetul cand secretara va deveni Naomi Campbell sau Claudia Schiffer. Sau, hai – treaca de la noi – Charlize Theron.

  3. Nu rezistau pana aici:) Chiar daca nu sunt foarte departe..e totusi drum de ceva ore :)..Daa motiv de zambet..la un moment dat pornesc spre birou..acasa:)

  4. Yup..Dar nu ziceam nu, ca nu ar fi..doar ca dimineata e cam greu sa gasesti motive sa cauti o muzica buna..sa sa …:)Apoi spre seara e mai bine:D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s